Over Hoeslakenwinkel.nl

Alles onder controle

We hebben onze eigen klantenservice met deskundige medewerkers, je kunt rekenen op vakkundig advies en antwoord op je vragen. We leveren direct uit eigen voorraad vanuit ons magazijn in het mooie Amerongen.

Een Kopu Bedding shop

Hoeslakenwinkel.nl is onderdeel van Kopu Bedding, met Kopu als moederbedrijf. Kopu Bedding staat garant voor het vlekkeloos verwerken van je bestelling. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van beddengoed.

Het enthousiaste team van Kopu Bedding wordt aangestuurd door Kees en Frank. Kees is verantwoordelijk voor het technische beheer van de webshop en de marketing. Frank is verantwoordelijk voor het assortiment en de logistiek. Met zijn accountancy opleiding is Frank ook de man achter de financiën van Hoeslakenwinkel.nl.

Meer informatie over Kopu en Kopu Bedding vind je op kopu.nl.

Waarborg Webshop Keurmerk

Kopu Bedding is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk. Deze controleert ons en onze webshops op veiligheid en integriteit. Daarnaast geeft het onze klanten de zekerheid dat een eventueel geschil wordt behandelt door de sticthing. Uiteraard doen we er alles aan om het nooit zover te laten komen.

Bedrijfsgegevens

Hoeslakenwinkel.nl is ingeschreven bij KVK onder nummer 30259036 en houdt kantoor op het volgende adres:
(Zie contactpagina voor het correspondentie of afhaal adres!)
de Reehorst 6
3958 EL
Amerongen

Meer gegevens en adressen vind je op onze contactpagina.